Ferielukket 11.-28. Juli - Closed for holiday 11-28 July

På denne side kan du læse mere om vores produkter og de materialer vi bruger i kollektionen. 

WAVE, IXORA, PEA POD:
Håndlavede produkter i messing med en let børstet overflade. Alle produkter er håndlavede og deraf kommer det detaljerede udtryk i hvert produkt. De specielle teknikker videregives fra generation til generation. Messing produkterne skabes af genbrugsmateriale. Gamle redskaber, overskud fra fabrikker og andet genbruges og skaber nye unikke produkter. Det giver et helt specielt udtryk i materialet. Rengøres bedst med en fugtig klud. Wave fade tåler ikke eddike og andre fødevarer med syreholdigt indhold, vil påvirke farven på fadet.

LUX:
LUX lakvarer i højglans lak er produceret i Vietnam efter gamle traditionelle teknikker og hvert produkt tager op til 45 dage at producere. De håndlavede produkter bliver skabt i små craft villages. Basen er udført i MDF og lakeret 10-12 gange med certificeret lak for at opnå en høj kvalitet og et luksuriøst udtryk. Lakvarerne pakkes i genanvendeligt materiale. Kan rengøres med lunken vand tilsat sæbe. Tåler ikke opvaskemaskine.


STING:
STING varerne er bygget op omkring en base i sporbar MDF og beklædt med kunstlæder i et print skabt med inspiration fra rokken. Produktionen af tekstilet er omfattet REACH forordningen, som har til formål at begrænse kemikalier og tage hensyn til mennesker og miljø. Tekstilet har en blød og vandafvisende overflade og kan tørres af med en fugtig klud.AGAT:
Agat produkterne er produceret af halvædelsten. En sten som er skabt af naturen. Stenene er skåret i tynde skiver og sammensat i hånden, så hvert produkt har sit helt eget skønne udtryk. Alle Agat produkterne er håndlavede i små traditionelle Craft Villages i Asien. Rengøres bedst med lunken vand tilsat sæbe. Skrab ikke på metallet med skarpe genstande.